Contactgegevens

06 18543003

Kinderhuisvest 15, 2011NN Haarlem

Aanmelden

Als je je wilt aanmelden of even wilt overleggen wat te doen kan dat per telefoon of mail. Een mailtje is voor ons vaak handiger. In principe word je binnen 24 uur teruggebeld of gemaild.

Een eerste consult is meestal binnen 1 tot 3 weken mogelijk. We voeren de gesprekken live of middels Zoom of wisselen die twee vormen af, net waarbij jij je prettig voelt en wat mogelijk is gezien de omstandigheden.

De ervaring leert dat voor cliënten die ver weg wonen - bijvoorbeeld in Groningen, Limburg, België, Duitsland, Frankrijk of Spanje - Zoom, mits de problematiek dat toelaat, een prima alternatief is voor live gesprekken.

Wij begeleiden enkel personen van 18 jaar en ouder.

Praktijk

We voeren onze live-gesprekken op de Kinderhuisvest 15 in Haarlem. Dat is hartje centrum, in de Oude Stad zoals dit stadsdeel heet.

Het station ligt op zeven minuten lopen. Je kunt niet voor de deur parkeren maar wel - betaald - in de buurt. Dat kan bijvoorbeeld om de hoek aan de Nieuwe Gracht of in de Raaks Parkeergarage (2 minuten lopen).

Gegegevens

Je gegevens worden uiteraard niet met anderen gedeeld en enkel daarvoor gebruikt waarvoor ze bedoeld zijn. Soms mailen we een nieuwsbrief aan cliënten die ons daarvoor toestemming gaven.

AGB codes en KvK

Praktijk IDEE is geregistreerd als Psychologische praktijk (code 94) en als Psycho-sociale Praktijk (code 90).

Conny Heuvelman (LVPW, RBCZ) is geregistreerd als Psycho-Sociaal hulpverlener (code 90). Peter Spelbos (ECP, NAP, VIT) is geregistreerd als Psychologisch hulpverlener (code 94) en Psycho-Sociaal hulpverlener (code 90).

Inschrijfnummer KvK: 34349638.

Kijk hier voor meer informatie over Spelbos & Heuvelman en IDEE.

Links

Info over vervreemding & relatieherstel: Vervreemding - Herstel van verbondenheid - Achtergrond relatiebreuken - Tips bij een relatiebreuk

Begeleiding: Hulp bij relatieherstel ouder en kind - Voorbeelden van hulpvragen

Contact & zo: IDEE - Tarieven - Contact